ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΙΛΑΣ»

agios-silas

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μονάδος Φροντίδος Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΙΛΑΣ» (ΝΠΙΔ) της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, γνωστοποιεί ότι, ὀπως σε πολλούς Φορείς Υγείας και Προνοίας στη χώρα μας κατά την περίοδο αυτή, ἐτσι και στη Μονάδα μας έχει εντοπισθεί το τελευταίο διάστημα μικρὀς αριθμός θετικών κρουσμάτων του κορονοϊού σε περιθαλπομένους και εργαζομένους του Ιδρύματος.

Με την πρωτοβουλία και την απόλυτη ευθύνη του ΔΣ του Ιδρύματος εδώ και μήνες γίνονται συνεχώς οι απαραίτητες υπεύθυνες ενέργειες για την προφύλαξη της υγείας των τροφίμων και των εργαζομένων. Τα συμπτώματα που εμφανίζονται είναι ήπια και αντιμετωπίζονται υπεύθυνα από τους αρμοδίους σύμφωνα με τις υποδείξεις τοῦ ΕΟΔΥ, της Διευθύνσεως Δημοσίας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητος Καβάλας και της Ιατρού του Ιδρύματος.

Απόλυτη προτεραιότητα είναι η προστασία της υγείας όλων των τροφίμων και των εργαζομένων του Εκκλησιαστικού Ιδρύματός μας, ὀπως επίσης και των προσωπικών δεδομένων τους και προς τούτο καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ευθύνης και ευαισθησίας.

 

 

 

Επικοινωνία:

 

Γραμματεία:

Μητροπολίτου Προκοπίου 1, Καβάλα

 +2510.223-141, +2510.225-187

 Fax: +2510.223-283

info@imfnth.org